22e editie Triathlon Holten opnieuw Topsportevenement

Inschrijvingen binnenkort van start
De 22e editie van de Triathlon Holten zal worden gehouden op 15 juli 2006 en is geplaatst op de NOC*NSF Topsportevenement kalender.  Inschrijvingen voor deze wedstrijd, een van Nederlands grootste triatlons, gaan op 15 december a.s. van start.

De Triathlon Holten zal op 15 juli 2006 opnieuw bestaan uit wedstrijden voor de Elite, Senioren, Masters, Junioren en de recreatieve wedstrijden voor de kwart en achtste triatlon. De Elite wedstrijd is ook volgend jaar weer geplaatst op de Topsportevenementen kalender van NOC*NSF. Opname van de Triathlon Holten in het European Premium CUP circuit geeft Nederlandse topsporters de gelegenheid zich te meten met topsporters uit andere landen.

De inschrijving voor de kwart en achtste wedstrijden gaat op 15 december 2005 van start. Evenals vorig jaar kan men zich tot 15 januari 2006 aanmelden via internet of door het inzenden van een inschrijfformulier. De organisatie verwacht weer een enorme belangstelling. Indien zich evenals voorgaande jaren weer meer atleten aanmelden dan er startplaatsen voorhanden zijn, zal er op 20 januari 2006 een loting worden gehouden.

De Stichting Triathlon Holten heeft tevens besloten net als in 2005 op de vrijdagavond voor het evenement naast de Kinder Run-Bike-Run een zwem-loop te organiseren. Deze wedstrijd is zowel voor atleten op de wachtlijst als voor andere belangstellenden. Inschrijven voor de zwem-loop kan op dezelfde wijze als voor de triatlon.

Voor nadere informatie over het evenement of inschrijfformulieren surf naar http://www.triathlonholten.nl of bel 0548-366911.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer