1000e bezoeker exposities VHBK in Kulturhus

0

Als onderdeel van de 8e EtalageKunstRoute organiseert de VHBK twee exposities in het Kulturhus: een expositie van ca. 25 leden in de onlangs verbouwde expositieruimte in het souterrain en een expositie van de VHBK-leden Inge Krebbers en Gerrie Oplaat in de Nagelhoutzaal.

Zondag 12 november jl. mochten deze exposities de 1000e bezoeker verwelkomen. De gelukkige was mevrouw Nijmeijer uit Holten. Zij ontving uit handen van voorzitter Arjan Hakkert een fraaie bos bloemen.

De beide exposities liepen op dat moment precies 4 weken. Het is ongekend dat in zo korte tijd zoveel mensen de Nagelhoutzaal bezoeken. En de exposities zijn nog niet afgelopen; er is nog tot en met 2 december a.s. gelegenheid beide exposities te bezoeken. Daarbij moet opgemerkt worden dat de Nagelhoutzaal helaas niet toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn.

De kunstroute langs de etalages in het centrum van Holten is inmiddels wel afgelopen. De winnaars van de 21 door de leden van de VHBK voor een verloting beschikbaar gestelde kunstwerken hebben hun prijs inmiddels thuisbezorgd gekregen of ontvangen die zeer binnenkort.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer