ZPC Twenhaarsveld Holten verhuist naar Markelo

0

HOLTEN – Op 5 september vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats. De Holtense Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld verhuist dan naar Markelo.

Daar is evenwel een eenvoudige verklaring voor: de wintertraining start en Holten heeft geen overdekt bad. Het buitenbad in Holten wordt gedurende de winter verruild voor het overdekte bad “De Vijf Heuvels” in Markelo. Iedere zaterdag van 10.30 tot 13.30 trainen vier groepen 3 kwartier in het verwarmde binnenbad,  de poloafdeling traint op de woensdagavond.

In de winter ligt het accent van de training op techniek en conditie, maar bovenal op plezier beleven aan de zwemsport. Om het club gevoel te versterken en het geleerde in praktijk te brengen kunnen de leden van de club meedoen aan diverse zwemwedstrijden in de regio en aan de eigen clubkampioenschappen.

Onder deskundige leiding van Sabine Reinaardus, geassisteerd door Marielle Valster worden de kinderen en jongeren de fijne kneepjes van de zwemsport bij gebracht.

Als je net je zwemdiploma hebt gehaald is de zwemclub een prima plek om je zwemvaardigheden verder te ontwikkelen. Zwemmen is bovendien een heel gezonde sport en kent weinig blessures. We zouden het leuk vinden als je lid wilt worden van onze club.

Door het binnenbad is het in de wintermaanden altijd prima zwemweer.

Meer informatie is te vinden op onze vernieuwde website http://www.zpctwenhaarsveld.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.