Zet-‘m-op-11-tour donderdag 2 juli in Holten

0

HOLTEN – In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost door Overijssel met de Zet-‘m-op-11-tour.

In 64 steden en dorpen wordt een dag lang via radio en televisie live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Donderdag 2 juli strijkt de Zet-‘m-op-11-tour neer aan de Kerkstraat in Holten.

De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door langs te komen op de RTV Oost Compound en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar [email protected].

Radio Oost begint al vroeg in de ochtend met live bijdragen, variërend van informatieve gesprekken en reportages tot amusement. Bij TV Oost is Holten vanaf 12.00 uur live in beeld met webcambeelden en elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. De inwoners zijn de hele dag van harte welkom op de RTV Oost Compound om iets bijzonders te delen of het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ te spelen. Van 17.20 tot 18.00 uur blikt TV Oost met lokale gasten live terug op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.30 uur.

Tijdens de Zet-‘m-op-11-tour kunnen bezoekers van de RTV Oost Compound op verschillende manieren fantastische prijzen winnen. Zo kan het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ worden gespeeld, waarbij elke dag een Midweekarrangement in Roompot Vakantiepark De Weerterbergen in Limburg valt te winnen! Ook worden bij de RTV Oost Compound gratis Zomerloten uitgedeeld.

Elke week wordt in de vrijdaguitzending (17.20 uur) de weekwinnaar bekend gemaakt. De weekprijs is een RTV Oost Verwen Arrangement in Hotel De Zon in Ommen. Op vrijdag 28 augustus wordt de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Deze gelukkige krijgt twaalf maanden lang een splinternieuwe Ford Ka tot zijn/haar beschikking, beschikbaar gesteld door Direct Lease, Auto Fischer Enschede, Noordegraaf Hengelo, Noordegraaf Goor, Ford Oldenzaal en RTV Oost.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.