Wereldrecord Speed Kroegentocht

0

HOLTEN – Vorig jaar hebben CV De Fienpreuvers tijdens het carnavalsweekend een fantastisch wereldrecord weten te realiseren.

Met een gezelschap van zo’n 100 carnavalsvierders is er toen een polonaise gelopen van 11.111,11 m! Een unieke prestatie wat carnaval vierend Keunedarp stevig op de kaart heeft gezet.

Ook dit jaar zijn wij voornemens om een nieuw uniek wereldrecord in de boeken te krijgen. Op maandag 3 maart proberen wij onder de bezielende leiding van Prins Lucas en Adjudant Lederhose het ‘Wereldrecord Speed Kroegentocht’ te verbreken.

Met een gezelschap van waarschijnlijk 111 man trachten wij binnen 222 minuten 22 horecagelegenheden aan te doen binnen Keunedarp alwaar wij een consumptie (van welke aard dan ook) zullen nuttigen.

Dit betekent dat wij per adres 10 minuten de gelegenheid hebben om aan te rijden en de daadwerkelijk consumptie te nuttigen. Om het aan- en afrijden zo goed mogelijk te organiseren zullen er bussen worden ingezet alwaar een DJ met live muziek de feestelijke carnavalsstemming tot ongekende hoogtes zal brengen.

Wij willen jullie dan ook namens Prins Lucas en Adjudant Lederhose uit uitnodigen om getuige te zijn van deze unieke gebeurtenis.

Alaaf!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.