Wereldrecord polonaise lopen

1

HOLTEN – Dit jaar bestaat carnavalsvereniging De Fienpreuvers uit Holten 44 jaar. De vereniging met z’n 650 leden viert haar jubileum onder aanvoering van Prins Michel de Regent en Adjudant Blankie.

Zij hebben het idee opgepakt om een gooi te doen naar het wereldrecord polonaise lopen. Het huidige record is sinds 20 februari 2012 in handen van de carnavalsvereniging uit Uden. Zij hebben met 19 man een polonaise gelopen met een afstand van 6.389 meter.

Prins Michel de Regent is voornemens om dit record op maandag 11 februari te verpulveren. De lengte van de polonaise zal vanwege het 44 jarig jubileum (4 x 11) bestaan uit een lengte van 11.111,111 meter. Ruim 11 kilometer dus.

De polonaise zal om 14:00 uur bij de Prins thuis in Espelo starten aan de Raalterweg 57. Via het buitengebied en de Holterberg zal de stoet uiteindelijk aan het eind van de middag in Holten (Keunedarp) aankomen waar uiteindelijk na een ronde door Keunedarp bij Hofbar het Klavier rond vier
uur de finish zal zijn.

De stoet zal begeleid gaan worden door een praalwagen waar muziek en een natje en een droogje aanwezig is voor de deelnemers en de nodige begeleiders en supporters. Ook onderweg zullen de atleten in de watten worden gelegd en voorzien van de nodige carnavals vitaminen..

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer