Weer twee punten, maar net geen winst voor H1 Mintonette

HOLTEN – De eerste thuiswedstrijd voor de heren begon onrustig. Ondanks dat sinds twee seizoenen een half uur extra tijd tussen de wedstrijden is gepland, liepen vele wedstrijden uit. Of dit later beginnen nog doorwerkte in de hoofden van de spelers, waar er ook een aantal trainer en coach is van andere eigen teams, zal elke thuiswedstrijd mee blijven spelen, maar het begin was wisselend en duidelijk in het voordeel van de tegenstander Rosstars.

De scherpte was er niet, het team uit Rossum kon regelmatig vrij de bal inslaan. Bij een time-out op 13-18 riep Mintonette zichzelf tot de orde en kwam de concentratie terug. Het net-spel werd scherper, posities ingenomen en de communicatie was weer aanwezig; de heren begonnen bijna onmogelijke ballen te pakken. Vanuit deze grote achterstand werd er stevig geknokt en de tegenstander kwam er steeds moeilijker door. Eigen aanvallen waren weer gevarieerd en sterke service beurten brachten de teams rond de twintig op gelijke hoogte met uiteindelijk de winst! (26-24)

Rosstars kreeg een klap te verwerken en de tweede set ging met 16 punten vrij gemakkelijk naar Mintonette. De derde en vierde set zijn samen te vatten met dezelfde opmerkingen en stand. Veel energie ging verloren in het elke keer moeten terugkomen van een stevige achterstand door veel persoonlijke fouten en onvoldoende concentratie. De heren van Rosstars wonnen deze sets terecht (20-25).

Zoals alle wedstrijden tot nu toe in dit seizoen, werd de vijfde set de scherprechter. Niet meer in de winning mood, lukte het de Holtense spelers niet om een kanteling te veroorzaken en ging ook deze set naar het uitspelende team. Mintonette H1 heeft verloren maar wederom veel punten gepakt.

De heren kunnen nog wel verstrekking gebruiken, kijk op http://www.Mintonette.nl of kom eens een keer meetrainen op dinsdagavond!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer