Wat er zoal langs komt op de A1

0
HOLTEN –  Samenwerkende opsporingsdiensten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag op de A1 elf mensen aangehouden voor verschillende overtredingen. Van hen zijn vijf ingesloten. Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) liet dat woensdag weten.

De diensten hielden samen de controle op de rijksweg, in de gemeente Rijssen-Holten. Daarbij werkten onder meer de Nederlandse en de Duitse politie samen met de douane, de belastingdienst, de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) en de Sociale Opsporing- en Inlichtingendienst/UWV.

Tijdens de controle passeerden 2460 voertuigen, waarvan 637 bestuurders te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 200 kilometer. Een Belg is ingesloten omdat hij in een autobus zat met een vals identiteitsbewijs.

Een Nederlander werd opgepakt omdat hij 6 gram zuivere cocaïne en twintig kentekenbewijzen bij zich had. Bij elf mensen is vastgesteld dat zij een uitkering ontvingen, waarop zij geen recht hadden. De politie trof twee buitenlandse bestuurders aan die met valse en eigengemaakte kentekenplaten reden.

Verder inde de politie een aantal openstaande boetes, vond ze inbrekersgereedschap en reed een aantal bestuurders met valse eigengemaakte kentekenplaten.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer