V.V.N. organiseert Caravankeuring

0

HOLTEN – Het weer van de afgelopen tijd was vaak al lenteachtig. Het voorjaar kondigt zich al aan.

Voor caravanbezitters  het moment om de caravan uit de stalling te halen. Voor veel caravans betekent dit dat na maanden stilstaan banden en chassis weer volop belast worden. Een grondige inspectie is een noodzaak voor een veilige rit naar de ver of minder ver gelegen vakantiebestemmingen en een veilig gebruik van de caravan tijdens het verblijf aldaar.

De afdeling Veilig Verkeer Holten biedt caravanbezitters uit Holten en omgeving de gelegenheid hun caravan op veiligheid te laten keuren voordat zij zich op weg begeven naar de gekozen vakantiebestemming. De caravan wordt getest op technische conditie en of wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften. Ieder jaar maken steeds meer caravanbezitters gebruik van dit aanbod van VVN Holten. De technische keuring wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers van autobedrijf Huzen aan de Vletgaarsmaten in Holten. De kosten bedragen € 25,- voor niet leden van VVN. Een mooie gelegenheid om lid te worden van VVN want leden kunnen de inspectie gratis laten uitvoeren. (een jaarlidmaatschap kost € 25,-  )

Gezien de steeds groeiende belangstelling voor deze gezamenlijke actie van VVN en garagebedrijf Huzen is het verstandig om u tijdig aan te melden voor deze keuring die zal worden gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 april. Op de keuringslocatie wordt meer informatie verstrekt over VVN en is een keus aan technische hulpmiddelen voor auto en caravan beschikbaar.

Aanmelden voor de keuring kan bij autobedrijf Erik Huzen, telefoon 0548 366101. In overleg wordt het keuringsmoment op 15 of 16 april afgesproken

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.