Voornemen tot gunning Regiotaxi Twentse gemeenten

HOLTEN – De 14 Twentse gemeenten hebben het voornemen de Regiotaxi voor de periode van 1 juli 2016 tot 1 juli 2017 te gunnen aan Connexxion (Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Hellendoorn, Oldenzaal en Tubbergen), Luttikhuis (Hof van Twente, Losser, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden) en DVG (Dinkelland). Dit is het resultaat van een aanbesteding die 13 januari 2016 is gestart. Tot 1 april 2016 is er voor de partijen die zijn afgewezen de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen tegen dit voornemen. Op 1 april 2016 volgt de definitieve gunning. Inhoudelijk verandert er voor de gebruikers van de Regiotaxi verder niets.

Gezamenlijke aanbesteding
Voor alle 14 gemeenten en hun respectievelijke vervoerders eindigt op 30 juni 2016 hun overeenkomst Regiotaxi. Om ook voor de periode vanaf 1 juli 2016 verzekerd te zijn van Regiotaxi Twente is voor een gezamenlijke aanbesteding gekozen. Bij de beoordeling van de inschrijvingen waren kwaliteit en prijs gelijkwaardige factoren.

De gemeente Twenterand treedt namens de 14 gemeenten op als aanbestedende dienst. Gemeenten hebben er voor gekozen om inhoudelijk geen aanpassingen aan het systeem van Regiotaxi Twente door te voeren. Voor de gebruikers van de Regiotaxi verandert er dus niets.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer