Voorjaarsvakantie: start 75 jaar Natuurdiorama Holterberg

HOLTEN – Natuurdiorama Holterberg viert dit jaar haar 75 jarig jubileum. Met tal van activiteiten wordt daar aandacht aan besteed.

Het begint in de voorjaarsvakantie met de Wall of Fame. Een deel van het museum is ingericht met vijfenzeventig jaar rijke geschiedenis.

Er is een preparateurwerkplaats en in de expositieruimte is bovendien een mini-expositie “Sterk Water”.

Op zondag 17 februari start om 11.00 uur een rondleiding speciaal voor kinderen en op woensdag 27 februari is er om 11.00 uur voor de allerkleinsten poppenkast. Tijdens de hele voorjaarvakantie kunnen de kids zich uitleven aan de knutseltafel met natuurlijke materialen en met spannende speurtochten kris kras door het museum en buiten in het Bos van Daantje Das. Reserveren voor deze activiteiten is niet nodig.

Zaterdag 23 februari wordt een heel bijzondere dag. Dan komen koudbloedpaarden naar de Holterberg om bomen uit het  bos te slepen, ziet u een echte houtkunstenaar aan het werk en kunnen er boven een houtvuur broodjes worden gebakken. Het programma start om 14.00 uur en deelname is drie euro.

Natuurdiorama Holterberg is in de hele vakantieweek dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen met het natuurmuseum: 0548-361979 of kijken op de website: http://www.museumholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer