Volleybal meisjes C1 bijna kampioen, meisjes A1 mooie 2de plek

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag 7 december was de vijfde competitieronde in sporthal ‘t Mossink. De meiden van Mintonette C1 moesten het opnemen tegen de nummer 3 uit de ranglijst, Havoc uit Haaksbergen. De wedstrijd ging in het begin misschien ietsje stroef maar de eerste set werd met 25-20 gewonnen. De tweede set werd helaas net verloren met 24-26 omdat de tegenstander er iets feller op zat en de meiden van Mintonette teveel tegen zichzelf aan het vechten waren.

Gelukkig konden ze het tij in de derde set keren. Door goed samenspel stonden ze al vrij snel in de derde set op een behoorlijke voorsprong en deze voorsprong behielden ze waardoor de derde set ook gewonnen werd. Het goede spel van de derde set werd in de vierde set doorgetrokken zodat de eindstand op 3-1 kwam. Door deze overwinning staan ze nu 5 punten los van de nummer 2 uit Laren. Alleen als Laren hun laatste wedstrijd wint met 4-0 komen ze op gelijke hoogte met Mintonette waarbij Mintonette nog één wedstrijd moet spelen. Dan zouden de dames dus genoeg hebben aan 1 set winst. Op vrijdag 14 december a.s. 19.30 uur speelt Mintonette C1 hun laatste wedstrijd in sporthal ‘t Mossink.

De meiden van A1 moesten het opnemen tegen Rivo A1 uit Rijssen. De wedstrijd verliep goed en al snel stonden ze voor met 2-0. Dit goede spel zetten ze door in de 3e en 4e set, beide sets werden gewonnen met 25-16. Een prima resultaat van de 9 speelsters. Doordat één team zich aan het begin van de competitie al heeft terug getrokken zijn de meiden van Mintonette klaar met de 1e helft v/d competitie. De koploper heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan en met 4-0 gewonnen waardoor het voor de Holtense meiden onmogelijk is om ze in te halen. Een hele mooie 2 de plek is zeker.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer