VanVelzen en Douwe Bob op tweede editie De Beer is Los!

0

ESPELO / HOLTEN – Roel van Velzen, Douwe Bob, Jacques Herb, Old Ni-js en The Darkraver spelen op de tweede editie van De Beer is Los. Het ééndaagse muziekfestival in Espelo vindt plaats op zaterdag 22 april 2017.

Na een succesvolle eerste editie in april van dit jaar besloot de organisatie het niet bij een eenmalig evenement te laten. “De reacties waren erg positief en zelf stonden we meerdere malen met kippenvel op onze armen tussen het publiek. Dat was het moment waarop we wisten dat dit niet iets eenmaligs zou blijven”, aldus Harald Beldman, voorzitter van de organisatie. De optredende artiesten zullen wijzigen. Maar de drie openluchtpodia, de sfeer, de beleving en de Espelose gemoedelijkheid, die blijven.

Een opvallende naam in de line-up van 2017 is Douwe Bob. Begin dit jaar behaalde de 24 jarige singer-songwriter nog de elfde plek in de finale van het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Het nummer Slow down zal waarschijnlijk dan ook niet ontbreken op de setlist in Espelo waar Douwe Bob met band zal optreden.

Ook met Roel van Velzen komt er een artiest met een indrukwekkende staat van dienst naar het festival. Naast diverse hits als Baby get higher en When summer ends was Van Velzen ook jarenlang te zien als coach in het populaire tv-programma The voice of Holland.
Ook de rest van de line-up is het kopen van een kaartje waard. Met Jacques Herb, Old Ni-js, André Hazes jr., The Marshalls, Ronnie Ruysdael, The Darkraver en Sander Scheperman zet de organisatie een programma neer dat zowel jong als oud zal aanspreken.

Over de te verwachten bezoekersaantallen wil de organisatie nog geen uitspraken doen. “Maar we gaan uit van het scenario dat straks het bordje ‘uitverkocht’ bij de ingang komt te hangen. Koop dus op tijd uw kaartjes!” De kaartverkoop start op 24 december via Ticketmaster en via de website http://www.beerislos.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.