Uitnodiging NL DOET workshop

0

HOLTEN – Op 16 en 17 maart 2012 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NL DOET.

Dit is de grootste vrijwilligersactie van het land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Met NL DOET stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Vorig jaar waren al 250.000 Nederlanders actief tijdens NL DOET, een recordaantal. In 2012 wil niet alleen het Oranje Fonds nog veel meer mensen op de been brengen maar ook, in navolging van NL DOET 2011, het plaatselijke ServicePunt Vrijwilligers.

Workshop NL Doet
Bent u een maatschappelijke organisatie waar (werknemers)vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of bent u op zoek naar specialistische kennis om uw organisatie verder op weg te helpen? Wat kunt u rondom NL DOET doen om nieuwe vrijwilligers te werven of een bedrijf te benaderen voor uw activiteit?

Voor het beantwoorden van deze en andere vragen biedt het ServicePunt Vrijwilligers Rijssen-Holten op maandagavond 9 januari van 19.30 – 22.00 uur de workshop NL DOET aan. Deze avond zal plaatsvinden in het Kulturhus in Holten. Deelname is gratis.

Waarom meedoen met de workshop?
Naast een leuke en inspirerende workshop leren deelnemers hoe ze nieuwe vrijwilligers kunnen werven én behouden met als startpunt een activiteit op NL DOET. De workshop gaat in op de voorbereiding, de succesvolle organisatie van de NL DOET dag en het vervolg: hoe behoud ik deze nieuwe vrijwilligers voor mijn organisatie? We gaan aan de slag om uw wens of vraag op een aantrekkelijke manier te formuleren, zodat u de juiste vrijwilligers trekt op de website van NL DOET.

Voor het werven van vrijwilligers wordt u ook geholpen door het ServicePunt Vrijwilligers. Zij werft vrijwilligers bij bedrijven uit eigen gemeente. Ook zullen leerlingen van het voortgezet onderwijs deze dag worden ingezet voor groepsklussen.

Schrijf u nu in voor de gratis NL DOET workshop!   
Vol is vol, dus meld u snel aan! Aanmelden kan via een mail naar [email protected]  
Voor vragen kunt u contact opnemen met Rina van den Born, ServicePunt Vrijwilligers Rijssen-Holten op telefoonnummer 0548-362755 of 06-45155623.
De workshop is voor verenigingen, stichtingen en instellingen, zowel voor kleine vrijwilligersorganisaties als voor grotere professionele instellingen.

Meer informatie: http://www.nldoet.nl  en http://www.spvrijssenholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer