Triathlon zwemtraining bij ZPC Twenhaarsveld

0

HOLTEN – Iedere triatleet weet dat een zorgvuldige voorbereiding belangrijk is voor een goede eindkwalificatie of het verschil maakt tussen vermoeid en gesloopt de finishlijn passeren.

Veel triatleten verspelen op het eerste onderdeel ‘zwemmen’ al veel van hun krachten. Gebrek aan goede techniek is de belangrijkste oorzaak.

In de afgelopen maanden is al op conditie en techniek getraind met lopen en fietsen.

Zwemmen biedt wat dat betreft minder mogelijkheden binnen onze gemeente.

Daar gaan we als zwemclub wat aan doen!

Tijdens een 8 tal trainingssessies van een half uur wordt aandacht besteed aan de zwemtechnieken en conditie. Daarnaast wordt er op maat training gegeven. 

De triathlonzwemtraining start op woensdagavond 13 mei en duurt van 20.30 tot 21.00 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld. Ook tijdens de zwemvierdaagse wordt er op de woensdagavond getraind. De training wordt verzorgd door een deskundige ZWEMtrainer. De kosten voor de gehele sessie bedragen €20,–.

Op de site van ZPC Twenhaarsveld kan een aanmeldingsformulier worden gedownload: http://www.zpctwenhaarsveld.nl/Triathlon_Holten.htm.

Dit formulier dient ingevuld en ondertekend (ivm. automatische incasso) ingeleverd of opgestuurd te worden aan het secretariaat van de zwemclub. Het adres staat vermeld op het formulier.

Daarna ontvang je een enquête om je wensen en verwachtingen kenbaar te maken zodat hier tijdens de trainingen rekening mee gehouden kan worden.   

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer