Triathlon versus Sploderfeest

0

HOLTEN/ESPELO – De organisatie van de Triathlon Holten en de School- en Volksfeesten in de Holtense buurtschappen Dijkerhoek en Espelo praten in augustus met elkaar over een betere afstemming van deze grote evenementen. De triatlon en het School- en Volksfeest in Espelo vallen dit jaar namelijk opnieuw samen.

De Afterparty van de triatlon op zaterdagavond is namelijk een directe concurrent van de muzikale feestavond in de grote tent op het terrein aan de Espelodijk. Normaliter komen hier tussen de vijf- en zeshonderd bezoekers op af, maar vorig jaar waren dat er vanwege de concurrentie van de triatlon ruim tweehonderd minder. Dit jaar dreigt hetzelfde te gebeuren en dat terwijl juist deze feestavond de organisatoren in Espelo financieel gezien geen windeieren legt. De opbrengst maakt het mogelijk om nog enigszins quitte te spelen.

De opmerking van Markvoort dat de datum voor de Triathlon Holten ‘van bovenaf wordt opgelegd’ wordt door Nijenhuis en de zijnen enigszins betwijfeld. Zij zijn ervan overtuigd dat de triatlonorganisatie best enige invloed kan uitoefenen op de exacte datum van dit sportieve evenement en dat het dus mogelijk moet zijn om dit niet te laten samenvallen met de buurtschapsfeesten in Dijkerhoek en Espelo. (bron tubantia)

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.