Triathlon van Holten loopt voorspoedig

HOLTEN – Ook voor de 26e Triathlon van Holten is de belangstelling van potentiële deelnemers groter dan de beschikbare startbewijzen op de achtste en kwarttriathlon.

Nadat de inschrijving op 15 december 2009 van start ging, hebben zich tot dusver bijna duizend deelnemers via de website ingeschreven. Er is een loting nodig om de 700 beschikbare startbewijzen toe te wijzen. 
 
Voor de recreatieve afstanden kan nog tot en met 14 januari a.s. worden ingeschreven.  Daarna is inschrijving voor deWeekkrant.nl zwemloop nog mogelijk. Deze wordt op
vrijdagavond 9 juli gehouden wordt. Op 15 januari wordt de inschrijving geopend voor het Nederlands Kampioenschap Olympic Distance agegroupers.  

De loting zal plaats vinden op vrijdag 22 januari 2010 onder toezicht van mr. M. Wolters notaris bij IJzerman NOTARISSEN uit Rijssen. Plaats van handeling is net als voorgaande jaren de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch, Haarstraat 14 in Holten. De loting kan bijgewoond worden door belangstellenden.  Vanaf 19.30 uur is de ontvangst. 
 
Deze avond wordt er een kleine sportmarkt in de scholengemeenschap ingericht, waar men de laatste snufjes op het gebied van kleding, schoenen en racefietsen voor Triathlon kan bewonderen, en uiteraard ook kopen. Running Center Enschede en Bloemendal Fietsplus uit Rijssen zullen aanwezig zijn.
 
Holten zal 9 en 10 juli 2010 geheel in het teken staan van het NK en de World Cup Triathlon Olympic Distance.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Vrijdag 9 juli :
Officiële openingfeest 
Woody’s kinder run?bike?run en deWeekkrant.nl Zwemloop.  

Zaterdag 10 juli : 
Nederlands Kampioenschap Triathlon ‘agegroupers’ 
NK / World CUP Triathlon elite atleten
1/4 en 1/8?ste Triathlon (recreatieve deelnemers)
Triathlon after race party

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer