Triathlon Experience

HOLTEN – Een dag voordat het EK Triathlon start is de Triathlon Experience geopend. In de speciaal ingerichte tent aan de Tuinstraat gaf Martin Pieters het knallend startschot waarna een zichtbaar trotse burgemeester Bort Koelewijn als eerste het parcours aflegde.

Bort Koelewijn sprak bij de opening over de geweldige sociale infrastructuur aanwezig in Holten. De basis voor de fantastische  inzet van al die vrijwilligers . “Waar iedereen een schakel vormt en waarin geen zwakke schakels zitten”. Volgens de burgemeester kan “Holten” daarmee zelfs de organisatie van de Olympische Spelen aan !! .

In de Triathlon Experience ervaren bezoekers hoe het is om een triathlon af te werken. Zo is – in miniatuurvorm – het zwembad Twenhaarsveld en de Holterberg nagebootst. Aan het einde van de Experience worden deelnemers met gejuich op Smidsbelt onthaald. Voor iedere deelnemers is er aan de finish een speciale attentie.

De interactieve ontdekkingsreis door Triathlon-land wordt verlevendigd met foto’s, krantenverslagen en ander materiaal uit de historie van de Triathlon. Een bezoek aan de Triathlon Experience is gratis. Openingstijden:

Donderdag en vrijdag: 12.00 uur – 21.00 uur

Zaterdag:                    11.00 uur – 19.00 uur

Zondag:                      10.00 uur – 17.00 uur. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer