Trekkerslep 15 mei in Loo-Bathmen

0

De trekkerslep in Loo-Bathmen, georganiseerd door de Jong Aktief Loo, is de zaterdag na Hemelvaart. Dat is dit jaar op 15 mei. Vanaf 15.00 uur zal dit dampende en stampende spektakel van start gaan en zullen de vele PK’s weer over de baan bulderen aan de Oude Holterdijk in Loo Bathmen.

De deelnemers komen vanuit de wijde omgeving. Hierdoor is er een mooie strijd en zo kun je aan het einde van de rit zien wie het verst over de 100 meter lange baan komt en die gene heeft dan het sterkste monster in de klasse waarin wordt gereden. Met name in de sportklasse en de super standaard klasse zijn er mooie spectaculaire races om naar te kijken. Mis het dus vooral niet.

De organisatie zal de dagen voor de trekkerslep het weer goed in de gaten houden en indien nodig, zal de baan worden afgedekt met plastic om zodoende een mooi circuit te krijgen met voldoende grip.

De trekkerslep zal rond 22.30 uur eindigen. Wie houdt van een feestje en goede muziek is na afloop welkom in de tent op het terrein, waar het die avond tot in de kleine uurtjes het gezellig zal blijven.

Langs de baan zal er een wedstrijd plaats vinden tussen kinderen t/m 12 jaar. Zij kunnen met een skelter tegen elkaar intrekken om zo te kijken wie het sterkst is. De skelters zijn aanwezig op het terrein. Opgave kan via [email protected]

Dus voor degene die houdt van spektakel, dampende en stampende motoren en vlammende uitlaatpijpen, is de komst naar de Oude holterdijk in Loo Bathmen een aanrader.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.