Theaterspektakel Holten

0

Holten – Op 31 januari kwamen rond 19.30 uur een kleine 200 jongelui en wat ouderen naar de fabriekshal van het voormalige Waterloo, Industriestraat 3 te Holten. In de fabriekshal werden ze verrast met een korte terugblik op het Theaterspektakel Daniël uit 2004 en werd het verhaal van David gepresenteerd. Een herdersjongen die het brengt tot koning van Israël. In het Spektakel komt David wel als een herderjongen op, maar gaat verder door het leven als fabrieksdirecteur. Al de hoogtepunten en dieptepunten uit het leven van de Bijbelse David, de macht en wat dat met je doet, de liefde en de dood worden in het spektakel verrassend geplaatst in de context van productie, commercie en ICT.

Vervolgens werd gekeken naar wat er allemaal al gedaan is en vooruitgekeken naar wat er nog gedaan moet worden om het Spektakel David op 25 en 26 april op de Kalfstermansweide een daverend succes te laten zijn.

Er worden nog schilders gezocht om de decors te schilderen, kleermakers zijn nodig om kostuums te maken.

Vervolg onder “Lees verder…

Op weg naar de uitvoering zijn er verder nog een zevental workshops. Een workshop rap met Siroc, een workshop levensgrote bollen maken, een workshop spelers en figuranten, een workshop zang, eentje over dans, een andere over attributen maken en buikdansen.

Massaal gaven de jongeren zich daarna op voor een klus of een workshop.

Wilt u ook meedoen? Ga naar http://www.theaterspektakelholten.nl /spelersinformatie en geef u op. 

Op de 31e januari begon ook de kaartverkoop. De eerste 100 kaartjes á € 7 werden reeds verkocht. Wilt u ook al verzekerd zijn van een kaartje? U kunt terecht bij boekhandel Heusinkveld en de VVV te Holten, maar ook bij de VVV’s te Bathmen, Laren, Rijssen, Markelo en Nijverdal. Voor beide voorstellingen zijn 1500 zitplaatsen beschikbaar.

Vriend van David kunt u worden voor € 25. Op de avond van de 31ste gaven de eerste tientallen vrienden zich op. Zij ondersteunen het spektakel en krijgen als tegenprestatie een t-shirt met het David logo, een toegangskaart, 2 consuptiebonnen, een kussen met David logo, een programmaboekje en alles verpakt in een heuse David tas. Via http://www.theaterspektakelholten.nl/ vrienden van David kunt u zich aanmelden als vriend en de stichting machtigen € 25 van uw rekening af te schrijven.   

Om 21.00 uur was de presentatieavond van het Theaterspektakel David afgelopen. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.