Steun de Keunefeesten Webcam 2017

0

Ook tijdens de aankomende Keunefeesten heeft HoltensNieuws.nl – naast de Smidsbelt camera – weer de traditionele Keunefeesten Webcam beschikbaar!

Op deze pagina met live beeld vanaf het feestterrein hebben wij ruimte voor een select aantal bedrijven die dit project willen ondersteunen en hiermee direct hun bedrijf of website onder de aandacht willen brengen aan een groot publiek.

Met ruim 6.200 unieke bezoekers per dag in 2016 zal deze pagina ook in 2017 weer veel bekeken worden.

Voor slechts 50,00 euro kunt u op deze pagina ook uw bedrijf onder de aandacht brengen van veel bezoekers en steunt u direct dit mooie unieke project. Wij plaatsen uw logo (125 x 79 pixels) en link op deze speciale pagina. Uw advertentie zal minimaal zichtbaar zijn vanaf het begin tot eind van de Keunefeesten (7 t/m 10 september).

Wij hebben ruimte voor een beperkt aantal bedrijven! Opdrachten zullen behandeld worden op volgorde van binnenkomst. Deze 2de webcam pagina zal live te bekijken zijn vanaf +/- 06 september tot minimaal 10 september.

Voor dit zeer kleine bedrag doet ook uw bedrijf mee en helpt u ons om deze traditie in stand te houden!

De kosten om een webcam pagina met een professionele dag/nacht camera live te zetten en in de lucht te houden zijn niet gering, op deze manier draagt u rechtstreeks bij aan dit project van HoltensNieuws.nl

Meedoen is makkelijk, mail uw logo en link (waar deze naar toe moet verwijzen) naar [email protected]. U ontvangt dan van ons bericht terug met de betalingsmogelijkheden. Zodra de betaling binnen is zullen wij uw opdracht verder verwerken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.