Sterre Mooiweer pakt 2 bronzen medailles op NK

0

Op de Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan (25 meter bad) in Hoofddorp heeft Sterre Mooiweer afgelopen weekend op zowel de 100 als 200 meter rugslag een bronzen medaille gehaald. Haar persoonlijke record tijd op de 200 meter rugslag (2.09.85) bracht Sterre op de 9e plek op de eeuwige ranglijst in Nederland en betekende ook een nieuw Gelders/Overijssels regiorecord.
In de aanloop naar de Nederlandse Kampioenschappen had Sterre ook al fraaie resultaten geboekt op o.a. de grote internationale zwemwedstrijd ISF in Aachen, waar zij op de 100 en 200 rug de 2e plek voor zich opeiste. Ook op de Swimcup in Amsterdam liet zij van zich spreken door in een sterk internationaal veld 3e te worden op de 200 rug.
Daarnaast schreef zij In november in Nijverdal op de Overijsselse Kampioenschappen 9 individuele Overijsselse titels op haar naam en maakte ze deel uit van 3 winnende estafetteteams.
Na een korte rustperiode zal zij bij de Topselectie van zwemvereniging De Dinkel in Denekamp de dagelijkse trainingen onder leiding van trainster Linda Huisjes weer opvatten richting het langebaanseizoen (50 meterbad).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.