Startersavond bij Vincent Makelaars

0

HOLTEN – Op woensdagavond 28 april organiseert Vincent Makelaars samen met Rabobank West Twente van 18.00 tot 21.00 uur een avond op kantoor waar je als beginner op de woningmarkt alle informatie kunt krijgen die te maken heeft met de aankoop van je eerste woning.

Vragen met betrekking tot het kopen van een woning, het financieren of verzekeren worden direct beantwoord door een makelaar of financieel adviseur. Er wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken, welke stappen je moet nemen en in welke volgorde.

Juist nu is het bijzonder interessant om een woning te kopen, door de kredietcrisis zijn de prijzen op de woningmarkt lager en het aanbod groter. Bovendien is de rentestand nog steeds zeer aantrekkelijk. Als starter kun je bovendien gebruik maken van een aantal aantrekkelijke regelingen zoals de Starterslening en de Nationale Hypotheek Garantie.

Wees wel verstandig want ondanks alle kansen is het erg belangrijk om goed voorbereid te zijn. Goede financiële voorlichting waarbij je weet wat jouw mogelijkheden zijn is het begin, daarna ga je zoeken naar een geschikte woning. Je krijgt te maken met onder meer bezichtigingen,  het koopcontract, bouwtechnische keuring, hypotheekvormen met rentestand en looptijden, de notaris, onderzoeksverplichting enzovoort. Zo kom je dus vele nieuwe dingen tegen waar je nog nooit over nagedacht hebt, tenminste als je niet op onze startersavond was!

Kom gerust gratis en vrijblijvend binnenlopen, wij zorgen voor een drankje erbij. We zien je graag op 28 april in het kantoor van Vincent Makelaars aan de Dorpsstraat 33 te Holten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen 0548-361964.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.