Splose feest 2014: Hakken en Høken

0

HOLTEN / ESPELO – Het weekend van 13-14-15 juni is het feest in Espelo, want dan vindt weer het jaarlijkse school- en volksfeest plaats. De zaterdagavond  zal dit jaar volledig in het teken staan van Hakken & Høken, een beproefd concept in een Splo’s jasje, aangevuld met dj Marnixxx.

Met trots presenteren wij u:

Bökkers
Hendrik Jan Bökkers toert rond met  z’n band Bökkers. Velen zullen hen kennen van Bökkers dut  Normaal, dé Normaal coverband, waarbij ze de echt oude nummers van Normaal spelen met een onverstoorbare ritmetandem, even authentiek als de karakteristieke iconen Jan Manschot en Wimken van Diene. Als Bökkers spelen de bandleden eigen werk met veel rock ’n roll, waarbij ook de Normaalfans niet vergeten worden.

Hendrik Jan en zijn jongere broer Bastiaan kregen vroeger aan de eettafel in Heino de liedjes van Normaal met de paplepel ingegoten. Zodra ze de lagere school hadden verlaten, werden de legendarische veldtochten bezocht en liters bier naar binnen gegoten. De jongens waren knap onder de indruk van al die kapotgescheurde t-shirts, rondvliegende strobalen en karrevrachten bier. Begin 2000 begon Hendrik Jan als sologitarist, leadzanger en componist bij de band Soundsurfer. Vanaf  2005 was hij muzikant  bij Jovink en de Voederbietels. Als die band stopt in 2007 met toeren, wordt Hendrik Jan producer in zijn eigen studio en begint hij met de band Bökkers. Met Erik Neimeijer, Argos Blaffen en Jeroen Hobert komt Hendrik Jan deze avond in Splo het dak van de tent spelen met een show vol goeie rock. Dat wordt feest!

Mental Theo
Mental Theo kennen we natuurlijk van de vele gabber- en (happy) hardcore-platen  die hij medio jaren negentig met collega Charly Lownoise in elkaar draaide.  Hun muzikale doorbraak kwam in begin jaren ’90 met hun hit ‘Wonderfull Days’. Wereldwijd werden miljoenen plaatjes van dit duo verkocht. Hij ontwikkelde zich tot een internationale DJ met inmiddels 20 jaar ervaring. Hij heeft op ‘s werelds grootste raves gedraaid met o.a. Tiësto, Gigi d’Agostino, Jean  en vele andere toppers. Eind jaren ’90 verschijnt hij als VJ bij TMF en Veronica. Momenteel is Mental Theo op de radio te horen als DJ bij Slam FM waar hij ’s weekends het programma Hard Attack presenteert. Dat wordt dus hakkuhhh!!

Meer informatie over deze avond en de rest van het weekend, vindt u op http://www.splosefeest.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer