Speel-o-theek ‘de Boshut’: omdat spelen belangrijk is!

HOLTEN – Speel-o-theek ‘de Boshut’, onderdeel van ViaVie Welzijn, biedt kinderen (en ouders/verzorgers) op een (financieel) laagdrempelige manier de mogelijkheid om kennis te maken met een grote diversiteit aan speelgoed. Zeer waardevol, want spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld, en dat is precies de essentie van de speel-o-theek: spel en spelen! Om die reden biedt de speel-o-theek tot en met eind december een gratis knipkaart aan bij een nieuw lidmaatschap. Leuk om bijvoorbeeld tijdens de komende feestdagen cadeau te doen.

Voor deze feestdagen heeft de speel-o-theek samen met medewerking van inbrengers van de speelgoedbeurs de Voedselbank ook een mooi cadeau mogen doen: al het speelgoed wat niet verkocht is tijdens de speelgoedbeurs is allemaal naar Voedselbank West Twente gegaan. Op deze manier worden ook deze kinderen met de feestdagen extra verwend. Spelen is immers belangrijk voor ALLE kinderen.

Speelgoed lenen bij de speel-o-theek is vooral bedoeld voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Samen met bijvoorbeeld (gast)ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen zij speelgoed lenen dat ze leuk vinden. Een lidmaatschap bij de speel-o -theek bedraagd € 20,- per jaar, met eenmalige inschrijfkosten van € 1,10.
De speel-o-theek is te vinden in basisschool ‘de Regenboog’ aan de Schoolstraat 9 te Holten. Zij zijn hier geopend op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur.

Meer informatie over speel-o-theek ‘de Boshut’? Neem gerust ontact op met ViaVie Welzijn: 0548 36 27 55 / [email protected] / http://www.viaviewelzijn.n of bel met de speel-o-theek tijdens openingstijden via 06 38 28 76 89.

Reacties zijn gesloten.