Samen op pad in de buitenlucht!

0

HOLTEN – Goede voornemens, velen van ons zijn er 2014 mee gestart. Samen sporten stond hoog op de lijstjes.

Sinds begin januari zijn Mirjam en Ineke Schot een initiatief begonnen in Holten en directe omgeving (Markelo, Rijssen, etc): de Fit, Fun en Wandelclub. Met een groepje heel diverse deelnemers wordt er elke maandagmiddag en woensdagochtend vanaf een vertreklocatie rondom Holten gewandeld.

Ineke:”Meestal zijn we met een groepje van zo’n 10 heel diverse deelnemers, man en vrouw, oud en jong. We wandelen meestal iets meer dan een uur over bijvoorbeeld de Borkeld, de Beuseberg of de Holterberg. Het is met name heel erg gezellig om op deze manier actief bezig te zijn. Juist omdat wij een stok achter de deur bieden zie je dat mensen ook mee doen als het net iets slechter weer is.

We willen eind maart ook van start gaan met een wekelijkse avond wandeling. We zijn altijd op zoek naar gezellige enthousiaste wandelaars!”. Deelname aan de wandelingen is vrijblijvend en gratis. Je kan je opgeven via telefoonnummer 0548-366333, de facebook pagina Facebook.com/fitfunwandelclub of door een email te sturen naar [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer