Rugtassen voor jeugd Wielervereniging Holten

0

HOLTEN – De trainers van de enthousiaste groep jeugdleden van de Wielervereniging Holten hebben dankzij een ondersteuning van Bloemendal Fietsplus in Rijssen de beschikking gekregen over rugtassen voorzien van gereedschap en reservemateriaal. De rugtassen werden door Peter Bloemendal overhandigd aan bestuurslid jeugdzaken Erwin de Valk van de Holtense fietsclub.

De jeugdgroep bestaat op dit moment uit zo’n 80 fietsers. Men gaat zowel met de mountainbike als met de racefiets op pad onder begeleiding van de 6 opgeleide jeugdtrainers. Heel recent hebben nog 3 jeugdtrainers hun diploma gehaald bij de Nederlandse Toer Fiets Unie. Eén van de trainers van de Wielerverening Holten is opgeleid door de KNWU.

’s Zomers wordt er op de woensdagavond vooral gefietst op de mountainbike. Daarnaast worden er op andere tijdstippen ook ritten met de racefiets gemaakt. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erwin de Valk (tel. 0548-361607), bestuurslid jeugdzaken van de Wielervereniging Holten. Op de website http://www.wvholten.nl is tevens aanvullende informatie te vinden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.