Rijssen-Holten krijgt tweede plek als MKB-vriendelijkste gemeente

0

HOLTEN – Iedere twee jaar krijgen ondernemers in de gemeente een vragenlijst over de relatie met de gemeente. Rijssen-Holten kreeg daarbij van ondernemers de hoogste score van Overijssel én van Oost Nederland. Op vrijdag 29 november 2013 is bekend geworden dat Rijssen-Holten op de landelijke lijst van MKB-vriendelijkste gemeente, een tweede plek heeft gekregen. De gemeente is trots op deze tweede plek op de landelijk lijst.

“Een prachtige plek, zeker iets om erg trots op te zijn” zeggen burgemeester Arco Hofland en wethouder Ab Stegeman. “Het geeft aan dat we ondanks de economische crisis toch goed met onze ondernemers communiceren en samenwerken; nogmaals dank aan de ondernemers die aan het onderzoek hebben meegewerkt!

Ondernemers, organisaties en gemeente in Rijssen-Holten hebben in 2013 samengewerkt aan plannen om de economische crisis het hoofd te bieden. Die plannen zijn gebundeld in het zogeheten “Deltaplan” en maakt deel uit van de Strategische Visie.
Daarin worden nadrukkelijk plannen in gang gezet om de economische bedrijvigheid energiek te houden. “Wij zijn heel erg blij met deze erkenning, met name omdat de antwoorden door de ondernemers gegeven zijn, en niet van de gemeente afkomen Het is dus echt de mening van ons bedrijfsleven. Wij zijn hier super blij mee!

Gemeente Bergambacht is voor Rijssen-Holten geeindigd op de eerste plek op de lijst.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer