Record aantal deelnemers Avond4Daagse Holten

0

De derde editie van Avond4Daagse Holten breekt het record aantal deelnemers van vorig jaar. Liepen er in 2016 nog 1100 mensen mee, nu waren er 1250 wandelaars die vier avonden lang genoten van mooie routes met verrassende belevingspunten. Met alleen maar blije gezichten en enthousiaste deelnemers van alle leeftijden, kijkt de organisatie zeer tevreden terug.

Avond4Daagse Holten is een bijzondere wandelvierdaagse. Wandelaars genieten van mooie routes in en om Holten en komen onderweg belevingspunten tegen. ,,Wij willen de Avond4Daagse gebruiken om te laten zien wat er in Holten en omgeving leeft”, zegt Daphne de Jong. ,,We brengen bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere initiatieven onder de aandacht van de deelnemers. Dat is een mooie kans voor hen om zich te presenteren en onze wandelaars worden steeds weer verrast onderweg. Een win-win situatie dus!”

Thema’s belevingspunten
Dit jaar stond de maandag in het teken van de sport. Atletiekvereniging Holten, Tennisclub Holten en Volleybalvereniging Mintonette verrasten de deelnemers op sportieve wijze. Op dinsdag liepen alle wandelaars naar Dijkerhoek waar ze met een warm onthaal bij molen de Hegeman werden binnen gehaald. Bussen reden de deelnemers terug naar de Smidsbelt. Op woensdag maakten de deelnemers een wandeling door het verleden. Ze bezochten onder andere de Oudheidkamer en stonden stil bij de ‘Stolpersteine’. Op de laatste dag stonden de zorg en hulpdiensten centraal. Wandelaars liepen onder andere door Diessenplas en ZoZijn en de brandweer gaf een demonstratie.

Op naar de vierde editie
Het evenement is niet meer weg te denken in de activiteitenkalender van Holten, dat bewijst het steeds groeiende deelnemersaantal. ,,We kijken terug op een geweldige derde editie”, zegt Daphne de Jong. ,,Het aantal deelnemers is weer toegenomen en ook nu weer hebben we veel leuke reacties gehad. Ook op social media leeft het enorm, foto’s en berichten werden massaal gedeeld en geliked. Het kon dit niemand in het dorp zijn ontgaan dat er een Avond4daagse was. Dat geeft energie en motivatie om door te gaan. We verheugen ons nu al weer op de vierde editie!”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.