Programma Paasvuur Espelo

0

HOLTEN / ESPELO – Het paasvuur staat op een Grasland aan de Okkenbroekseweg in Holten dat er keurig bijligt, dus u kunt op het gras staan en niet in de modder. Het met de hand opgebouwd Paasvuur, doet mee aan de Holtense paasvuurcompetitie, deze competitie is uniek in Nederland en ook behoren de paasvuren tot de grootsten van Nederland.

Paasvuur Espelo is bekend vanwege het wereldrecord uit 1987 met een paasvuur van 27.87 meter en een inhoud van 4600 kubieke meter.

Paaszondag 4 april:
’s Middags om 15.00 uur
Open Espelo’s Kampioenschap Bierdoppleer’n
Muziek van DJ Drødje

’s Avonds om 20.00:
De lampionnenoptocht, waarin iedereen mee mag lopen vertrekt bij De Bosschool (Raalterweg 44 Holten) De ouderraad verkoopt daar lampionnen en chocolademelk. Om 19.00 uur (wees er op tijd, anders is de bus vertrokken) kunt u gratis van het paasvuur naar De Bosschool worden gebracht zodat u als u naar huis wilt uw vervoersmiddel al bij het paasvuur heeft staan.

Na het ontsteken van het paasvuur is er geen vervoer meer tussen het paasvuur en de Bosschool. Om 20.00 uur zal de optocht vertrekken en onder de muzikale begeleiding van dweilorkest DE BRAANDHEULTJES naar het paasvuur lopen, als de optocht is aangekomen zal het paasvuur om 21.00 uur worden aangestoken.

AIs het vuur te heet wordt, kan men zich als vanouds terugtrekken in de tent, waar weer diverse vochtige versnaperingen te verkrijgen zijn. Ook zal er om de honger te stillen weer een patatkraam aanwezig zijn.

De tent staat op grasland.
Vanaf 22.00 uur op het podium:   Muziek van muzikaal kwartet De Draad Kwijt. Zij zullen vele bekende en soms onbekende liedjes de revue laten passeren. Sommige in de originele uitvoering, sommige in een totaal ander jasje. Daarbij is het mogelijk dat twee nummers door elkaar worden gespeeld of zelfs tegelijkertijd! The Beatles samen met Ritchy Valens?! The White Stripes en Eurythmics tegelijkertijd?! Het kan allemaal!

Meer info en routebeschrijving op http://www.paasvuurespelo.nl
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.