Prijswinnaars Run-Bike-Run en Zwemloop

0

HOLTEN – van de Triathlon Holten. Zij gingen op vrijdag 28 juni om 20.00 uur van start met de Reggefiber RunBike-Run. De race werd gewonnen door Rick Huzen en Anouk Veenstra (groep 6), Nathan Hofman en Raquel van de Graaf (groep 7), Philip van Horssen en Ymke Ophof (groep 8). Nade kinderen was het de beurt aan de deelnemers van de deWeekkrant.nl Zwemloop. Marco Muller (Holten)en Marije Dankelman (Arriën) wonnen bij de individuele deelnemers. Het team Reggefiber 1 won bij de bedrijventeams.

Run-Bike-Run
Maar liefst 154 kinderen deden mee aan de ReggefiberRun-Bike-Run De kinderen sprintten verdeeld over twee startseries weg om vervolgens 1 kilometer hard te lopen, 4 kilometer te fietsen en vervolgens nog 600 meter hard te lopen. De kinderen toonden zich ware helden, want ondanks een aantal valpartijen bereikten alle deelnemers de finish.De winnaars op een rij:

Groep 6
Rick Huzen – De Regenboog – 16:56
Anouk Veenstra – Holterenk – 19:09

Groep 7
Nathan Hofman – De Regenboog – 16:05
Raquel van de Graaf – Johan Frisoschool – 19:10

Groep 8
Philip van Horssen – Beatrixschool – 15:53
Ymke Ophof – Haarschool – 17:32

Zwemloop individueel
Aan de deWeekkrant.nlZwemloopdeden 70 individuele deelnemers mee. Marco Muller kwam in een tijd van 27:13 als eerste over de finish na 500 meter zwemmen en 5 kilometerlopen.De eerste dame was Marije Dankelmanuit Arriënin een tijd van 29:48. De twee voorgaande jaren kwam zij ook als eerste over de finish.

Zwemloop bedrijventeams
Er deden dit jaar 23 bedrijventeams mee aan de deWeekkrant.nl Zwemloop. Elk team bestond uit vier personen. Het team Reggefiber 1won in een tijd van(1:39:30). Dit team werd vertegenwoordigd door Jan-Peter Sanderman, Anton de Vries, Ruben Hegeman en Mark Meijer. Tweede werd het team van Huzen (1:41:36) en derde werd het team van Muller (1:41:51).

Officiële opening
Toen alle deelnemers waren gefinisht, werd de triathlon officieel geopend met een vlaggenparade en een acro gym-act van DOS Rijssen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.