Première O.C.H. in Laren

HOLTEN – Anders als voorgaande jaren werd voor de verandering de première van het nieuwe toneelstuk van Toneelclub O.C.H. niet in Holten gehouden in gebouw Irene maar in Laren.

In zaal Witkamp werden op uitnodiging van Laren Oranje op 30 januari 2 uitverkochte voorstellingen gegeven. Voor een geheel nieuw decor werd de bezoeker getrakteerd op een toneelstuk dat handelt over een zeer actueel onderwerp. Een nieuwgekozen burgemeester wil zich namelijk meteen profileren als vooruitstrevend. Speculerend op het milieubewustzijn van de inwoners, gaat de nieuwgekozen burgemeester de gemeente opzadelen met een nieuw huisvuil ophaalsysteem. Het een en ander verloopt niet bepaald vlekkeloos hetgeen tot dolle  taferelen leid. Vele hilarische situaties passeren de revue waarbij de lachspieren geregeld op de proef worden gesteld.

Op zaterdag 13 februari zal er een middag en een avondvoorstelling worden gegeven in Zaal Irene te Holten.  Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze voorstellingen  bij de bibliotheek in het Kulturhus te Holten.
Kijk voor informatie ook op de site http://www.toneelcluboch.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer