Pompoenen voor een goed doel

0

Holten – Ik heb thuis een aardig stukje tuin en daarin heb ik pompoenen verbouwt. Leuk als decoratie in en om het huis of om te comsumeren, maar tot mijn verbazing werden het er wel heeeel veel. Prachtig, maar nu zijn het er zoveel geworden dat je jezelf afvraagt …. wat ga ik hiermee doen?
Aan de weg zetten met een bordje erbij, en verkopen, ach ja dat doen er al zoveel. Heel leuk, maar ik wil er iets goeds mee doen. Er zijn zoveel verenigingen of goede doelen die evt wel iets extra’s kunnen gebruiken. Dus heb ik besloten om de opbrengst aan kinderen die een taaislijm ziekte hebben te geven.
 
Nu heb ik mevr. Ophof gebeld en haar mijn verhaal verteld, en wil ik de opbrengst van de vrije verkoop aan haar goede doel schenken. Nu wil ik uiteraard wel heel graag dat al mijn vele pompoenen snel weg zijn en er het nodige voor laten opbrengen.( Ze liggen nu dus al in de kapsalon.)
 
Mevr Ophof zet zich enorm in voor kinderen die een taaislijm ziekte hebben. Deze kinderen zijn vaak benauwd en er moet iets voor die kinderen gedaan worden zodat zij zich beter in het leven kunnen begeven. Ze doet veel om geld in te zamelen voor deze kinderen door middel van jamverkoop etc. 
 
Nu  wil ik graag een beetje meer bekendheid voor de verkoop van mijn (grote doorsnee 30 tot 40 cm) pompoenen willen hebben. Ik wil ze verkopen (vrije gift, maar wel met een minimum  van 3 euro )  vanuit de kapsalon en de opbrengst aan haar schenken. 
 
Suzanne Klein Bluemink 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.