Politie zoekt motorrijder die jongentje heeft aangereden

RIJSSEN-HOLTEN – Vrijdagmiddag 5 maart is op de Kolenbrander in Rijssen omstreeks 15.30 uur een 6-jarig jongetje op zijn fietsje aangereden door een groene crossmotor, die vervolgens is doorgereden. De politie zoekt de bestuurder van deze crossmotor, of getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over deze aanrijding.  

Omstreeks 15.22 uur stond het 6-jarige jongetje met zijn fietsje stil op de Kolenbrander in Rijssen. Vanuit de richting Laan – Oud Indiegangers kwam een groene crossmotor aanrijden, die het jongetje raakte. Het jongetje viel op de grond en werd vervolgens door een buurvrouw naar huis gebracht. Het jongetje moest voor zijn verwondingen opgenomen worden in het ziekenhuis.

De motorrijder reed na de aanrijding door in de richting van de Akkerdijk. Het enige dat van de motorrijder bekend is, is dat hij op een groene crossmotor reed. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze crossmotor. Hij wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook zoekt de politie getuigen die mogelijk iets hebben gezien van het ongeval op de Kolenbrander, of die weten wie de bestuurder is van de groene crossmotor. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Twente. Dit kan door te bellen naar het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.