Open Holtense kampioenschappen tafeltennis 2018

0

Op zaterdag 6 januari a.s. organiseert de Tafeltennisvereniging Holten de open Holtense kampioenschappen tafeltennis voor zowel jeugd als senioren.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om circa 16.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in de gymnastiekzaal aan de Vrijheidslaan te Holten.

Voor de jeugd geldt een minimum leeftijd van 7 jaar. Zowel recreanten als competitiespelers kunnen zich inschrijven voor dit toernooi. De kosten van deelname bedragen € 2,50 voor jeugdspelers ( t/m 15 jaar) en voor alle overige deelnemers € 5,– p.p.

Inschrijven is mogelijk tot en met uiterlijk 5 januari 2018 bij Nico Valk, Köllingserf 65 te Holten. Behalve in het enkelspel kan men ook meespelen in de dubbelklasse. Wil je meedoen bel Nico op nr 06-39555222 of stuur een email naar [email protected] onder vermelding van jouw voornaam,achternaam, adres en geboortedatum .Geef ook aan in welke klasse (enkel/dubbel) je wilt meespelen.

Voor hen die vooraf een balletje willen slaan om te oefenen. Dit kan op de maandag-avonden in december in de gymzaal van de Vrijheidslaan .Speciaal hiervoor is de zaal geopend van 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.