Open dag en opening kinderdagverblijf De Vossebelt

0

HOLTEN – Zaterdag 3 november aanstaande is het zo ver: Om 10.00 uur wordt Kinderdagverblijf De Vossebelt, aan de Schreursweg officieel geopend door wethouder A. Stegeman.

Dat het dagverblijf ruim een jaar geleden nog een varkensschuur was is moeilijk voor te stellen.

Tijdens een ingrijpende verbouwing is de schuur van binnen en buiten veranderd in een professioneel dagverblijf, dat opvang biedt aan kinderen van 0-4 jaar. Een dagverblijf met veel ruimte, binnen en ook buiten, waar kinderen in de ruim 800m2 natuurlijke buitenspeelplaats volop kunnen spelen en ravotten. Kdv De Vossebelt is aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK), net als zo’n 40 andere agrarische bedrijven in Nederland, die kinderopvang op de boerderij aanbieden. Het dagverblijf ging 3 september van start, nadat de GGD en brandweer het gebouw helemaal hadden goedgekeurd. Op zaterdag 3 november zal de sleutel van het dagverblijf op een bijzondere manier aan de wethouder worden overhandigd.

Daarna is er tot 16.00 uur een open dag, met tal van activiteiten. Kinderen mogen worden geschminkt, ouders kunnen met hun kinderen op de foto, er zijn proeflessen muziek op schoot en ouders kunnen kennis maken met babymassage. Een prachtige carrousel van Theaterfiets Dolf Moed zorgt voor een vrolijke noot. Ook zijn er verschillende knutselactiviteiten. Natuurlijk is er voor alle bezoekers een hapje en een drankje. Meer informatie over De Vossebelt en de open dag is te vinden op: http://www.kdvdevossebelt.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.