Ook Holtense bedrijven op het Ladies Event bij Boode

0

HOLTEN/BATHMEN Op dinsdag 20 en woensdag 21 april a.s. wordt er voor de eerste keer een Ladies Event georganiseerd bij Boode in Bathmen. Het is  een gezellige avondje uit, speciaal voor dames, waar meer dan 45 bedrijven uit de regio zich presenteren met stands, workshops, modeshows en demonstraties.

Er is vanalles te beleven op het gebied van Lifestyle, Beauty, Fashion, Wellness, Bijoux en Woonaccesoires. Je wordt verwelkomd met een gratis welkomstdrankje. In de grote zaal én de Tapperij zijn allerlei stands, demonstraties, proeverijen en workshops. In de serre zijn  afwisselende modeshows met modeflitsen van D&S mode uit Bathmen, Maricovers Bruidsmode uit Zutphen, Bussel for Kids en Diva Lingerie en Badmode uit Twello, DEF mode  en Biggiez Best uit Deventer. De modeshow wordt afgewisseld met demonstraties van Studio Perfect uit Deventer.

Holten is op dit Ladies event goed vertegenwoordigd met 4 toonaangevende bedrijven; boekhandel Heusinkveld, Sill voor Sfeervol Wonen, Nijkamp de echte Bakker en Tuinontwerp en Adviesbureau Anja Potkamp.

Het Ladies Event begint om 19.00 uur en de stands sluiten om 22.30 uur, de Loungebar BrinXs is open tot in de kleine uurtjes… Na afloop krijgt iedereen een goed gevulde Goodie-Bag mee.

Voorafgaand aan het Ladies Event is het mogelijk gezellig wat te gaan eten in de Brasserie van Boode.

De entree bedraagt € 6,- en is inclusief een welkomstdrankje. Ook kunnen kaarten à € 5,-  in de voorverkoop gekocht worden bij oa. boekhandel Heusinkveld. Kijk voor meer verkoopadressen en informatie over het Ladies Event op http://www.ladiesevent.nu. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.