O.C.H. in Parkgebouw.

0

HOLTEN – Toneelclub O.C.H. speelt aanstaande zaterdag 12 oktober op de planken van het Parkgebouw in Rijssen.

Het stuk Leugens hebben mooie benen geschreven door Josef Brun wordt dan voor het voetlicht gebracht. Na enkele zeer succesvolle opgetreden begin dit jaar is nu Rijssen aan de beurt. De club is zeer verguld met het feit dat ze voor het 2e jaar op rij is opgenomen in de programmering van het Parkgebouw. Het biedt tevens een extra mogelijkheid voor de vele mensen uit Holten die aan het begin van het jaar geen kaartje meer konden bemachtigen doordat de voorstelling daar in een recordtempo was uitverkocht.
In de prachtige ambiance van het Parkgebouw, waarin het een lust is om toneel te spelen, zal het publiek kunnen genieten van de perikelen op kwekerij Drentina. In een schitterend decor dat onder vakkundige leiding van Anton Stukker werd gebouwd wordt de kijker meegenomen in een schouwspel waarin de lachspieren geregeld onder hoge spanning komen te staan.
Kaartjes voor deze avond met lachgarantie kosten  € 7.50. Voor meer informatie kunt u kijken op de site http://www.toneelcluboch.nl , http://www.parkgebouw.nl  of neem contact op met een van de leden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.