Normaal op 6 juni in Espelo: Kaartverkoop van start

0

HOLTEN/ESPELO – Op zaterdag 6 juni komt Normaal weer høken in Espelo. Vorig jaar maakten de Achterhoekers bekend dat na 40 jaar optreden hun jubileumjaar tevens hun laatste veldtocht zal zijn. Daarbij willen ze zeker de Splose tent aan de Espelodijk niet voorbij laten gaan en staan daarmee voor het  9e jaar op rij in de Holtense buurtschap. Nog ieder jaar genieten de concerten van de rockende heren hier enorme belangstelling. Onlangs liet de organisatie in Lochem al weten dat de kaarten voor het jubileumconcert op Hemelvaartsdag nu al zo goed als uitverkocht zijn. Mede daarom worden er ook in Espelo weer veel bezoekers verwacht. Vorig jaar waren de kaarten voor het concert in Espelo in de voorverkoop al compleet uitverkocht. En werd via de pers te kennen gegeven dat er aan de kassa geen kaarten meer verkrijgbaar waren. Wees er dit jaar dus snel bij voor deze laatste veldtocht!

In het voorprogramma staan dit jaar The Wembley’s. Drie vrouwen en één man sterk. Dat zijn the Wembley’s uit Twente! Deze band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van o.a. Madonna, the Cult, Stones en CCR. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door Rock-geschiedenis van de vorige eeuw. The Wembley’s trekt altijd volle zalen, mits de zaal klein genoeg is …” aldus een bandlid.

Via de website http://www.normaal-splo.nl zijn E-tickets te bestellen. De verkoop is inmiddels in volle gang en loopt voorspoedig dus wacht niet te lang!  Meer informatie vindt u op http://www.normaal-splo.nl en op Facebook (Normaal Splo).

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer