Nieuwe uitstraling VVV

0

HOLTEN – Het VVV kantoor in het Kulturhus heeft zich in het nieuw gestoken.

Met een eigentijds logo en een daaraan aangepast meubilair in frisse kleuren ziet de winkel er aantrekkelijk uit. Alle informatie is overzichtelijk gerangschikt. Tijdens de opening van het Kulturhus, is ook de nieuwe toeristische kaart gepresenteerd.

Deze kaart (schaal 1:50.000) omvat de regio Rijssen-Holten, met de Holterberg en de Borkeld.
Op zaterdag 16 oktober kon men een puzzelwandeltocht doen rondom het Kulturhus. De winnaar is Iris Paalman uit Holten en zij heeft hierover bericht ontvangen.

Verder was er ook een ballonnenwedstrijd. Alle kinderen konden een ballon oplaten, met daaraan een kaartje met naam en adres erop. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. En nu maar afwachten, welke ballon de grootste afstand heeft afgelegd. De winnaar krijgt hiervan uiteraard te zijner tijd een berichtje thuis.

De poster: ‘Felle brand te Holten’ vond gretig aftrek en is nog voldoende voorradig voor iedereen, die hiervoor belangstelling heeft. Ook zijn er diverse nieuwe souvenirs verkrijgbaar.

De openingstijden van de VVV Holten zijn: op maandag van 13.30 tot 16.30 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.
(bron west twente)

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.