Nieuwe familievoorstelling van COV

0

HOLTEN – Woensdag 17 oktober start toneelgroep COV haar nieuwe seizoen met de nieuwe familievoorstelling ‘Huisje, HOLTEN – boompje, ratje’.

De voorstelling is voor de hele familie en begint om 15 uur in het Kulturhus Holten.

De theaterzaal van het Kulturhus in Holten wordt op woensdag 17 oktober omgetoverd tot het mooiste plekje van het dorp. Wout en Johanna bewonen een huisje op dit mooie plekje. Samen met Ratje en Mozart het Paard hebben ze het reuze naar hun zin. Voor de grap doen ze mee aan de prijsvraag “Wie heeft het mooiste plekje van het dorp?”. Tot hun eigen verbazing winnen ze en verdienen een mooie vakantiereis. Ratje en Mozart het paard bewaken het pittoreske optrekje zodat Wout en Johanna onbezorgd op reis kunnen. Het duurt niet lang of de eerste belangstellenden voor het mooiste plekje van het dorp komen opdagen. Houden Ratje en Mozart het paard stand tegen de listige lieden die het gemunt hebben op het huisje van Wout en Johanna?

Deze gloednieuwe voorstelling vormt de aftrap voor een heel nieuw seizoen van toneelgroep COV uit Holten. Met de familievoorstelling “Huisje, boompje, Ratje” is COV er wederom in geslaagd haar naam hoog te houden op het gebied van familietheater. De voorstelling is al geschikt voor de allerkleinste kinderen vanaf 3 jaar. Tegelijkertijd zullen ook de oudere kinderen zich prima vermaken met deze voorstelling. Grappige teksten, geestige karakters en tot de verbeelding sprekende typetjes staan garant voor een feest voor jong en oud.

“Huisje, boompje, Ratje” is te zien op woensdag 17 oktober in het Kulturhus Holten. Aanvang is 15.00 uur. Kaarten kosten €5,- per stuk en zijn te bestellen bij de VVV Holten in het Kulturhus of via de website, http://www.kulturhusholten.nl.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer