Nieuwe Aldi open

1

HOLTEN –  Gisteren opende ALDI vol trots de deuren van haar nieuwste vestiging aan het Zwartepad 14 in Holten.

De winkel is ingericht volgens de geheel nieuwe winkelformule van ALDI en voorzien van een frisse uitstraling die een optimale winkelervaring voor consumenten biedt.

ALDI is blij met de opening van het nieuwe filiaal aan het Zwartepad. De nieuwe winkel is goed bereikbaar en biedt ruime gratis parkeergelegenheid. Klanten zijn vanaf woensdag 30 april om 8.30 uur van harte welkom.

Het nieuwe filiaal heeft de vernieuwde winkeluitstraling. Er is veel daglicht, het kleurgebruik is fris en er is een ruime opzet met brede gangpaden en overzichtelijke schappen. Daardoor is een betere presentatie van de producten mogelijk. Dit wordt in hoge mate gewaardeerd door klanten.

Het assortiment bij ALDI is altijd in ontwikkeling. De afgelopen jaren heeft ALDI het aanbod onder andere uitgebreid met kruiden, sauzen, Stevia zoetstof, cosmetica, verse sushi en een biologische lijn (Mama Natuur). En recentelijk heeft ALDI het assortiment groente en fruit fors uitgebreid. Hiermee komt ALDI tegemoet aan de wensen van de klant en kan ALDI nu een complete winkelervaring bieden.

Bijna 25% goedkoper
ALDI voert in Nederland ongeveer 900 artikelen en heeft momenteel voornamelijk eigen merkproducten die al ruim 40 jaar een succes zijn, zoals de Markus Koffie, de Westminster thee, de UNA wasmiddelen en Château chocolade. ALDI is bijna een kwart goedkoper dan de huismerken van andere supermarkten. Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond*. Het prijsvoordeel kan zelfs oplopen tot 34%.

Best geteste producten

Diverse producten zijn recentelijk als beste getest door de Consumentenbond zoals de Kaapse Pracht rode wijn, UNA wit waspoeder en vloeibaar wasmiddel wit en de Fritella frituurolie. Het croissantdeeg is onlangs als beste koop* naar voren gekomen.

Over ALDI in Nederland
ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs.

ALDI opent regelmatig nieuwe filialen. Recent nog in Echt, Vlaardingen en Aarle-Rixtel.

1 reactie
  1. minky zegt

    Het ziet er gelikt uit , een duidelijke aanwinst voor Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer