Nail Perfection Twente bestaat 1 jaar!

0

HOLTEN – 0p 1 december 2011 was het zover, het 1ste jubileum van Nail Perfection Twente – Passie voor handen en voeten.

Een goed jaar waarin een begin werd gemaakt in de opbouw naar een vaste klantenkring in Holten en omstreken. Deze stijlvolle studio werd in 2010 opgericht door Minouk Leferink-Raimond aan de Mr. G. Vixseboxsestraat nr. 10 in Holten. Na een bezoek aan deze veelzijdige studio is geen behandeling op het gebied van hand-, voet of nagelverzorging nog hetzelfde!


Teenageparty of Ladiesnight!
Na een aantal succesvolle tienerfeesten en workshops voor dames van 18 jaar en ouder, heeft Nail Perfection Twente besloten dit tot een vast onderdeel van het assortiment te maken. “Het is zo leuk om onderdeel te mogen zijn van iets wat normaal gesproken in besloten kring wordt gevierd! Mensen vinden het steeds leuker om iets te organiseren en het moet vaak ook op een originele wijze gebracht worden.” aldus Minouk. Hoe gezellig is het om samen met een aantal dames in je eigen huis of op locatie een manicureworkshop te volgen of een heerlijke manicure te ondergaan. Niets moet, alles kan!

Ook de kleine dames kunnen terecht bij Nail Perfection Twente. Denk aan een leuk nailart-feest als onderdeel van het totale verjaardagsfeest.
Alles is bespreekbaar!

Passie voor handen en voeten!
Niet voor niets de slogan van Nail Perfection Twente. Alles draait om de totale verzorging van handen, voeten en nagels. Voor cosmetische behandelingen zoals een heerlijk ontspannende massage, scrubbehandelingen, pakkingen en maskers bent u aan het juiste adres. Maar ook voor een heerlijke, aldan niet luxe, pedicure-behandeling of manicurebehandeling. U krijgt passend en professioneel advies bij alle behandelingen en kunt terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Minouk vind het namelijk erg belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt, “in de meeste gevallen draait het om een ontspannende behandeling, en aangezien een gemiddelde behandeling toch anderhalf uur duurt, is het belangrijk dat men zich lekker voelt”.

Opmerkelijk zijn de schimmelnagelbehandelingen (mycosebehandelingen)! Klanten met de meest extreme vorm van dit fenomeen (in de volksmond ook wel kalknagels genoemd) ondergaan een totale voetmetamorfose. Voor een uitgebreide uitleg van deze behandeling verwijzen wij u graag naar de website http://www.nailperfectiontwente.nl
Maar Nail Perfection Twente is natuurlijk ook gespecialiseerd in kunstnagels. Mooi verzorgde stijlvolle nagels, aldan niet verlengd of met een mooie “french”, u kunt bij Minouk terecht voor kunstnagels in alle stijlen en vormen. Ook een versteviging van uw eigen nagels of maak kennis met een nieuw fenomeen op nagelgebied, de gellacquers. Deze gel wordt heel dun in meerdere lagen op uw eigen nagel of op de kunstnagel aangebracht. Het product geeft een fenomenale glans en u heeft keuze uit maar liefst 30 kleuren. Deze behandeling is overigens een kerstaanbieding, € 5,= korting op deze zogenaamde ManiQ-behandelingen (zie website).

U bent te allen tijde welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bel dus gerust voor het maken van een afspraak.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer