Modeshow met Dijkerhoekse modellen bij Het Bonte Paard

0

HOLTEN – Mode voor ‘vrouwen van nu’ gepresenteerd door Modehuis Mirjam uit Markelo en Schuurman Schoenen uit Colmschate. Daarvan kunt u tijdens de modeshow op dinsdagavond 17 maart om 20.00 uur bij Het Bonte Paard genieten.

Heeft u zin om alvast in de voorjaarsstemming te komen? En bent u benieuwd naar de nieuwe voorjaarskleuren? Modehuis Mirjam beschikt over een uitgebreide kledingcollectie, maar ook lingerie, badmode en zelfs een klosje garen behoren tot het assortiment. Frisse voorjaarskapsels van Anita Haarmode uit Nieuw Heeten en bijpassende make-up door schoonheidsspecialiste Elly Stegink maken het plaatje compleet.

Van 18 tot 88
Bijzonder is dat speciaal voor deze gelegenheid Dijkerhoekse vrouwen zijn klaargestoomd om de catwalk betreden en de nieuwste voorjaarsmode te presenteren. Het gaat om mode voor vrouwen van 18 tot 88. De modellen bevinden zich in dezelfde leeftijdscategorie.

Gratis entree
De modeshow wordt georganiseerd door de Dijkerhoekse afdeling van de Vrouwen van Nu. Niet alleen leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! De toegang is gratis en u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer