Mintonette

0

Holten – Heren 1 volleybalvereniging Mintonette gaat voor 2e plek.

Afgelopen vrijdagavond moest heren 1 van volleybalvereniging Mintonette naar Hengelo voor hun uitwedstrijd tegen Webton Hengelo. De tegenstander was geen onbekende voor de heren en in het verleden was al eens gebleken dat het een lastig team was om tegen te spelen.

Meteen de eerste set werd duidelijk waarom; de heren uit Holten waren niet scherp en daar maakte Webton goed gebruik van. Zij wonnen deze set met 25-22. Mintonette werd even goed wakker geschud want deze wedstrijd moest gewonnen worden om uitzicht te houden op de 2e plek, wat promotie/degradatie wedstrijden betekent om door te stromen naar de 1e klasse.

Ook de 2e set verliep moeizaam aan de Holtense kant maar er werd toch nipt gewonnen met 27-25. De 3e set liep goed, met een goede concentratie en een flinke portie vechtlust werd deze set gewonnen met 25-18. In de 4e set kwam waarschijnlijk de zo beruchte promotiestress naar boven want wat fout kon gaan ging ook vaak fout. Dus alle hens aan dek voor de beslissende 5e set en deze werd dan ook gewonnen met 15-10 en zo kwam de eindstand 2-3 in het voordeel van Mintonette op het scorebord. A.s. vrijdag 19 april om 19.30 uur speelt heren 1 hun laatste thuiswedstrijd in sporthal ’t Mossink. Die wedstrijd dient 1 set gewonnen te worden om de 2e plek in de competitie veilig te stellen. Supporters zijn van harte welkom. 

Volleybal meisjes C1 nipt verloren in een spannende wedstrijd

Meisjes C1 van volleybalvereniging Mintonette moesten op zaterdag 13 april naar Vasse om daar hun wedstrijd te spelen. Met een goed gevoel begonnen de meiden aan de wedstrijd maar de 1e set was voorbij voordat we het in de gaten hadden met een stand op het telbord van 25-5. Na deze set ging alles beter. Er werd goed samengespeeld, de meiden bleven goed naar de bal kijken maar vooral de pass, set-up en daarna de aanval ging steeds beter lopen. De Holtense meiden kwamen op een voorsprong en gaven deze ook niet meer uit handen, setstand 19-25. In de 3e en 4e set waren beide teams erg aan elkaar gewaagd en er volgde voor de toeschouwers een hele leuke, spannende wedstrijd. Met een beetje pech op het eind en geluk voor Tante Sien Esch Stars uit Vasse werd er nipt verloren met 27-25 en 25-23. De meisjes C1 van Mintonette kunnen terugkijken op een leuke, spannende en goede wedstrijd met de mogelijkheid tot revanche aanstaande vrijdag 19 april. Wilt u dit team komen aanmoedigen, de wedstrijd begint om 19.30 uur in sporthal ’t Mossink.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.