Meidenwerk bij jeugdhonk ‘Hole-10’ in Holten

HOLTEN – Vorig seizoen is ViaVie Welzijn gestart met het bieden van meidenwerk het jeugdhonk voor meiden van 12 jaar en ouder. In de praktijk blijkt dat meiden nauwelijks via het reguliere aanbod van jongerenwerk wordt bereikt. Maar liefst 80% van de 12+ bezoekers van het jeugdhonk in Holten zijn namelijk jongens.

Om ervoor te zorgen dat ook meiden het jeugdhonk weten te vinden en gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die het jongerenwerk biedt (zinvolle vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, preventie, hulp bij problemen) biedt ViaVie Welzijn meidenwerk aan.
Het meidenwerk gaat in eerste instantie 1 keer per maand op woensdagavond plaatsvinden van 19.00 tot ca. 21.00 uur. De eerste keer vindt plaats op woensdagavond 26 oktober en dan staat er een beauty-night op het programma. We gaan deze avond met heerlijke verwennerij aan de slag: lekkere maskertjes, mooie nagels, noem het maar op. Kosten voor deze avond zijn € 1,50. Op woensdagavond 23 november gaan we servies pimpen, dus lekker creatief aan de slag. De kosten hiervoor zijn € 2,50.
Opgeven is voor de jongerenwerkers makkelijk, maar geen verplichting.

De activiteiten die georganiseerd worden zijndus speciaal gericht op meiden, en kunnen variëren van creatieve en sportieve activiteiten tot activiteiten als zelfverdediging of themabijeenkomsten over bijvoorbeeld je zelfbeeld.

Meer weten over het meidenwerk van ViaVie Welzijn? Neem dan contact op met jongerenwerkers Patricia van Erven of Maaike Meppelink (stagiaire) via 0548 36 27 55 of stuur een mail naar [email protected]. De jongerenwerkers zijn ook te vinden op Facebook en Insta.

Reacties zijn gesloten.