Laatste loodjes reunie

0

HOLTEN – Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover.  We zijn nog met de allerlaatste loodjes bezig en dan mag het wat ons betreft gaan gebeuren.  

We hebben hier met ons allen lang naar uitgekeken,  het  heeft de nodige voorbereidingen gekost maar we zijn er (bijna) klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in.
Donderdag zal de tent geplaatst worden. Helaas hebben we nog niet van alle genodigden een reactie ontvangen. Indien je toch nog besluit een kijkje te komen nemen dan kan dit natuurlijk.  De financiële bijdrage van € 10 kan ook tijdens de reünie contant worden voldaan.  We hebben inmiddels de buurtbewoners van de school geïnformeerd over de parkeeroverlast die er eventueel zou kunnen ontstaan.  We willen iedereen er daarom nogmaals op attenderen zoveel mogelijk per fiets of te voet te komen. De fiets kan gestald worden bij de ingang aan de Kozakkenstraat.  

Voor degene die wel met de auto komen zouden wij  het enorm op prijs stellen dat zij hun auto parkeren bij familie of vrienden.  De reünie begint om 16.00 uur. Er zal doorlopend foto- en ander beeldmateriaal  vertoond worden.  Bovendien bestaat er de mogelijkheid een klassenfoto te laten maken. Verder kan men natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen met elkaar uitwisselen en een kijkje nemen in de school.  Houd ook de website goed in de gaten we zullen ook hierop onze laatste nieuwtjes plaatsen. We hopen op een gezellige en stralende dag.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer