voor Holten, door Holten

Kratten bier waarschijnlijk afkomstig van inbraak bij Okia

Foto: Sander Lubberhuizen
4

HOLTEN – De 18 kratten bier die vanmorgen door een voorbijganger werden aangetroffen bij Het Vletgoor lijken afkomstig te zijn van diefstal. Afgelopen nacht is er ingebroken bij het clubgebouw van Okia, naast vernielingen werden er ook kratten bier ontvreemd die – naar het schijnt – vanmorgen deels leeg weer terug werden gevonden vlak bij het trainingsveld van Okia.

Al tijden wordt de Holtense buurt “De Haar” geteisterd door hangjongeren. Bewoners melden dat kratten bier en fietsen uit schuurtjes worden gestolen, vernielingen in de buurt worden aangericht en dat jongeren gewelddadig overkomen. Deze jongeren checken ook regelmatig in de gangetjes bij de Verzetstraat, Canadastraat en Churchillstraat of poorten aan de achterzijde van woningen wel afgesloten zijn.

 • Grappig dat ook hier weer wordt gewezen naar hangjongeren…..weer een goed redactioneel stukje….(not)

  • hang·jon·ge·re (de; m,v; meervoud: hangjongeren)
   1
   jongere die, m.n. samen met anderen, op straat rondhangt

 • Soms denken we het te weten en oordelen we misschien te snel?

 • Idd Karel Karelsen ik ben met je eens . Mensen oordelen vaak te snel, en dan krijgen vaak de verkeerde mensen / groepen / hang jeugd etc de schuld . En de volgende als er weer wat gebeurd krijg je opnieuw de schuld zo van (weet weet je nog van toen en toen.) Mensen hebben vaak niks beters te doen.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link