Kratten bier waarschijnlijk afkomstig van inbraak bij Okia

HOLTEN – De 18 kratten bier die vanmorgen door een voorbijganger werden aangetroffen bij Het Vletgoor lijken afkomstig te zijn van diefstal. Afgelopen nacht is er ingebroken bij het clubgebouw van Okia, naast vernielingen werden er ook kratten bier ontvreemd die – naar het schijnt – vanmorgen deels leeg weer terug werden gevonden vlak bij het trainingsveld van Okia.

Al tijden wordt de Holtense buurt “De Haar” geteisterd door hangjongeren. Bewoners melden dat kratten bier en fietsen uit schuurtjes worden gestolen, vernielingen in de buurt worden aangericht en dat jongeren gewelddadig overkomen. Deze jongeren checken ook regelmatig in de gangetjes bij de Verzetstraat, Canadastraat en Churchillstraat of poorten aan de achterzijde van woningen wel afgesloten zijn.

4 Reacties
 1. Richard Eektimmerman zegt

  Grappig dat ook hier weer wordt gewezen naar hangjongeren…..weer een goed redactioneel stukje….(not)

  1. HoltensNieuws.nl zegt

   hang·jon·ge·re (de; m,v; meervoud: hangjongeren)
   1
   jongere die, m.n. samen met anderen, op straat rondhangt

 2. Karel Karelsen zegt

  Soms denken we het te weten en oordelen we misschien te snel?

 3. Michelle Eektimmerman zegt

  Idd Karel Karelsen ik ben met je eens . Mensen oordelen vaak te snel, en dan krijgen vaak de verkeerde mensen / groepen / hang jeugd etc de schuld . En de volgende als er weer wat gebeurd krijg je opnieuw de schuld zo van (weet weet je nog van toen en toen.) Mensen hebben vaak niks beters te doen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer