Köllingserf/Mossinkserf winnaar stratenvoetbaltoernooi

0

HOLTEN – Een zon overgoten sportpark Meermanskamp was zaterdag 7 juni het decor van de twaalfde editie van het stratenvoetbaltoernooi.
In totaal kwamen zestien ploegen, welke waren verdeeld over vier poules in actie.

In poule A streden Oranje-/Dorpsstraat 1, Kenemans-/Nagelhoutstraat, Espelo en Lichtenberg tegen elkaar. In een nek aan nek race bereikte uiteindelijk op basis van een beter doelsaldo Kenemans-/Nagelhoutstraat als eerste de halve finale.
Poule B bestond uit Beuseberg Oost, Oranje-/Dorpsstraat 2, De Haar-Noord en De Liezen. Doordat De Liezen in de laatste poulewedstrijd in de allerlaatste seconde nog een tegendoelpunt moest incasseren, was het Beuseberg Oost dat op basis van het aantal gescoorde doelpunten door ging naar de halve finale.

De Wheeme/Erve Lukensveld wilde graag de titel van vorig jaar prolongeren, maar had in  poule C met geduchte tegenstanders Kol-Noord, Köllingserf/Mossinkserf en Look/Borkeld te maken. Uiteindelijk bleek in deze poule het team van Köllingserf/Mossinkserf veruit de sterkste te zijn.

Tenslotte was in poule D Holterbroek sterker dan Beuseberg, Dijkerhoek en Noordenbergstraat.

In de eerste halve finale won Beuseberg Oost met 2-0 van Kenemans-/Nagelhoutstraat en in de andere halve finale zegevierde het team Köllingserf/Mossinkserf met 1-0 over Holterbroek.
De strijd om de derde en vierde plaats werd na een lange reeks strafschoppen in het voordeel van Kenemans-/Nagelhoutstraat beslist.

De finale was een spannende aangelegenheid en het was uiteindelijk Köllingserf/Mossinkserf dat met een 1-0 overwinning op Beuseberg Oost van het veld ging en de wisselbeker tenminste voor een jaar in de prijzenkast mag zetten.

Na afloop bedankte de voorzitter van de v.v. Holten, Robert Oolbekkink de vele vrijwilligers voor hun inzet en reikte de prijzen uit aan de winnaars, waaronder de Fair-Play-cup aan het team van De Liezen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.