Keunefeesten met nieuwe acts en oude bekenden

0

De Keunefeesten zijn dit jaar van 6 tot en met 9 september. De artiestencommissie heeft weer een gevarieerd programma weten samen te stellen. Voor het derde jaar op rij mochten commissieleden Jan Julian Aanstoot en Peter Rietman op zoek naar de juiste acts. “En dat is volgens ons aardig gelukt”, vertelt Peter. “Op de donderdagavond staat uiteraard DJ Sander, die het hele weekend draait, als DJ op het podium tussen de acts door. Daarnaast hebben we die avond de band ‘De Rousers’, een goede jonge coverband die Jan Julian kent.” De special act voor de jeugd op deze avond zit nog in de pijpleiding.
Op de vrijdag is er het bedrijvenborreluur met een optreden van Bert Reijlink en Co. Een formatie die bestaat uit Bert Reijlink, Marcel Oosterkamp, Ruben Hanevelt en Harry Blankena. “Dat was vorig jaar een groot succes, dus die hebben we weer gevraagd”, legt Peter uit. Die avond treedt tussen het middag- en avondprogramma Zwarte Jannes op, een act uit het noorden van het land die Erik Spenkelink ontdekt heeft voor Holten. De hoofd-act voor de vrijdagavond is de band Saints & Sinners. “Daar waren we al meerdere malen over getipt, een steengoede band.”

Op de zaterdagmiddag is het weer meedeinen, schieten en darten in en rondom de tent. Die avond is het ruim baan voor de band ‘Mood’. Ook weer een jonge coverband die ontdekt is tijdens de scoutingsavonden in den lande. “Ook hebben we die avond het ‘foute uur live’ van Q-Music. Dat is een item op Q-Music radio waar veel luisteraars bekend mee zijn”, legt Peter uit.

De zondag, voor velen de mooiste dag, is er eentje voor de eigen Reeperbahner Stimmungsmacher. De rockformatie met roots in Dijkerhoek stond al eerder op Kalfstermansweide en niet zonder succes. Naast deze bekenden staat de band PPM op het podium en er was nog een optie op Ronnie Ruijsdaal van de Johnnies. “Dat was nog even afwachten, maar we hebben net een akkoord van Ronnie. We hopen hiermee een mooi programma te hebben voor jong en oud. Met bekenden van het feest, maar ook met nieuwe jonge namen. We hopen dat onze bezoekers er van zullen genieten!”, besluit Peter.
Kaarten voor de Keunefeesten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 8 euro en aan de tent kost een los ticket 10 euro. Een passepartout voor alle dagen is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15 euro. De donderdagavond en zaterdagmiddag is gratis entree. Op zondagmiddag mag de basisschooljeugd ook gratis naar binnen. Kaarten verkrijgbaar bij Coop, Rosas, ’t Klavier en Boer Biet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer